Nyitott kapuk a Thanban

Az idei évben már második alkalommal vettünk részt a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Than Károly Ökoskolája, Gimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája által rendezett Nyitott kapuk rendezvényén. Az intézmény vízgazdálkodó technikus képzés keretében képzi a jövő vízügyi ágazatának munkatársait.

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság kiállítással és szórólapok terjesztésével igyekeztek népszerűsíteni a vízügyi ágazatot. A rendezvényen Őrsi János (műszaki ügyintéző), Papanek László (osztályvezető) és dr. Kovács Péter (csoportvezető) vettek részt, akik előadások kereében bemutatták az Igazgatóság tevékenységét, a vízügyi szakma sokszínűségét, valamint a szakmában rejlő lehetőségeket.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság kérésének megfelelően a Nemzeti Közszolgálati Egyetem november 22-i nyílt napjára szóló felhívását kitettük az iskola faliújságára, illetve szórólapokat osztogattunk diákok részére.

IMG 1973IMG 1975

Kvassay hajózsilip

Események

Igazgatósági fotópályázat (2018. január)

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2018. január hónapban 3 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Bahorecz Éva: Balassagyarmat (2015.)

2. Kabarcz Ákos: Ipolydamásd (2017.)

3. Szilágyi Attila: Pesterzsébet téli hangulatban (2018.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

2

Igazgatósági fotópályázat (2017. október-december)

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2017. október-december hónapokban 9 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Váradi Imre: Kezdődik az ősz (Bátonyterenye, Lengyendi-patak, 2017.)

2. Terlaky Fanni: Csónak a Trianoni-csatornán (2017.)

3. Reichardt Anita: Az utolsó őszi nap (Kitűző VIII - Budapest, 2017.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

2

Igazgatósági fotópályázat (2017. szeptember)

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2017. szeptember hónapban 7 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Hanzel-Kojnok Katalin: Őrhalom (2017.)

2. Kovács Zsófia Adrienn: Lupa-tó (2017.)

3. Bahorecz Éva: Dömös (2017.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

3


Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság

Központi telefon: +36 1 477 35 00