Nyitott kapuk a Thanban

Az idei évben már második alkalommal vettünk részt a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Than Károly Ökoskolája, Gimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája által rendezett Nyitott kapuk rendezvényén. Az intézmény vízgazdálkodó technikus képzés keretében képzi a jövő vízügyi ágazatának munkatársait.

A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság kiállítással és szórólapok terjesztésével igyekeztek népszerűsíteni a vízügyi ágazatot. A rendezvényen Őrsi János (műszaki ügyintéző), Papanek László (osztályvezető) és dr. Kovács Péter (csoportvezető) vettek részt, akik előadások kereében bemutatták az Igazgatóság tevékenységét, a vízügyi szakma sokszínűségét, valamint a szakmában rejlő lehetőségeket.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság kérésének megfelelően a Nemzeti Közszolgálati Egyetem november 22-i nyílt napjára szóló felhívását kitettük az iskola faliújságára, illetve szórólapokat osztogattunk diákok részére.

IMG 1973IMG 1975

Kvassay hajózsilip

Események

XXIV. Ifjúsági Napok

mht2017. szeptember 21-22-én Dunaújvárosban került megrendezésre a Magyar Hidrológiai Társaság XXIV. Ifjúsági Napok című konferenciája. A KDVVIZIG munkatársai egy előadással és egy poszterrel készültek a rendezvényre:

Váradi Imre Miklós és Baros Tímea a "Drónok felhasználási lehetőségei a vízügyi szakmában" címmel tartottak előadást, mely az alábbi linken tekinthető meg:

előadás

Kondor Gergely "Pontfelhő-kiértékelési esettanulmányok" című poszterét állította ki, mellyel sikerült a legjobb poszter címet is megszereznie. A poszter és az oklevél az alábbi linkeken tekinthető meg:

poszter oklevél

A színvonalas munkákhoz és az elért sikerekhez ezúton gratulálunk!

Igazgatósági fotópályázat (2017. augusztus)

 A Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság dolgozói körében meghirdetett fotópályázatra 2017. augusztus hónapban 14 db fénykép érkezett. A KDVVIZIG saját területén készült képek közül az alábbiak kapták a legjobb értékelést:

1. Bakos Tímea: Boldogi szitakötő (2017.)

2. Váradi Imre: Kisvízfolyás Nógrádban (2016.)

3. Szilágyi János: Fürdőző bivalyok Apaj térségében (2017.)

A beküldött képek a galériában megtekinthetők.

5

Címadományozás augusztus 20-a alkalmából

logó KDVVIZIG

Augusztus 20-a alkalmából, Államalapító Szent István ünnepén a vízügyi szolgálatban végzett eredményes munkájának
elismeréséül a Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság vezetője

Bővebben...:

Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság

Központi telefon: +36 1 477 35 00